fastshare
OEM verzia win 10 64bit
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3388
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 23 zář 2017, 15:34





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra


1. V této sekci platí samozřejmě také ZÁKLADNÍ PRAVIDLA.
2. Sekce složí jako "hledač" softwaru, který nemůžete najít.
3. Dotazy se mohou týkat jakéhokoliv softwaru, ať už k PC, navigaci, mobilu .....
4. V případě, že se vám nedostane pomoci, nenadávejte neboť program pravděpodobně nikdo nenalezl.
5. Respektujte, když se vám někdo snaží pomoci a nezavrhujte jeho názory.
6. V příspěvcích se netrpí osobní a uživatelské spory.
7. Respektujte níže popsaná pravidla pro příspěvky.
8. Nahlaste jakýkoliv příspěvek, nesplňující pravidla pro příspěvek.
9. Neurážejte a nepohrdujte těmi, kteří neví kde stáhnou jednoduchý freewarový program, každý takto začínal.
10. Než přidáte příspěvek tak HLEDEJTE.



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 OEM verzia win 10 64bit 
Autor Zpráva
Corporal
Corporal

Registrován: 02 úno 2010, 01:59
Příspěvky: 64
Příspěvek OEM verzia win 10 64bit

čaute, prosím o radu, mám win 10 64bit OEM verziu.. chcel by som rozšíriť pamät RAM, (teraz 8GB, chcem mať 12GB), viem, že je problém s OEMverziou windowsu meniť hardware (hlavne teda základnej dosky), pri výmene ramky treba win znova reaktivovať, alebo všetko ostáva tak ako je a pc mi bude normál fungovať ako pred zmenou.. ďakujem za odpovede


Naposledy upravil zick-zack dne 06 pro 2016, 22:04, celkově upraveno 1
Přesun z Diskuze


05 pro 2016, 18:27
Profil
Warrant
Warrant
Uživatelský avatar

Registrován: 22 kvě 2008, 10:51
Příspěvky: 167
Příspěvek Re: OEM verzia win 10 64bit

Svého času měl Microsoft na svých stránkách napsáno tohle znění:

"OEM licence je vázána na počítač jako celek. V případě, že dojde v počítači ke změně některých komponent, například přidání operační paměti, výměně pevného disku, přidání rozšiřujících karet, je možné provést reaktivaci OEM licence Windows prostřednictvím aktivační linky. V případě, že dojde k výměně základní desky, není možné provést reaktivaci OEM licence Windows a je potřeba zakoupit novou licenci Windows."

Určitě bych se nebál přidat RAM. V tom lepším případě vše pojede jako před rozšřením a v tom horším provedeš akorát reaktivaci.

Osobně jsem měnil RAM i HDD na noťasech s OEM licencí systému windows a vše pak běželo bez problému a bez nutnosti reaktivovat.


08 pro 2016, 13:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download